avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Înființarea comisiilor de specialitate pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Înființarea comisiilor de specialitate pentru amenajarea teritoriului ...

Înființarea comisiilor de specialitate pentru amenajarea teritoriului şi urbanism ale primăriilor se mai validează de consiliul județean?
Revin cu această întrebare ca să pot da și detalii.
Am 2 dosare la primărie pentru obținerea ordinul prefectului și emiterea titlurilor de proprietate, intr-un cuvânt perfectarea actelor.
Datorită faptului că cei de la primărie mi-au spus că nu au timp, am trimis personal prin Poșta Română în numele primăriei către ANCPI Ilfov plicurile cu dosarele (cererile) respective, după care eu am corespondat cu cei de la ANCPI prin mail.
În urma corespondenței am primit răspunsul ,,Cererile au fost trimise către primărie in data de 02.11.2020 respectiv 03.11.2020."
Am luat legatura cu primăria, care au confirmat primirea cererilor și de atunci tot îmi invocă faptul ca nu au obținut aprobarea (validarea) comisiei.
Din câte am citit eu prin lege nu văd nicăieri să scrie acest lucru.
Conform codului administrativ din 03.07.2019, la articolul 124 privind
organizarea comisiilor de specialitate ale consiliului local scrie:
(1) După constituire, consiliul local își organizează comisii de specialitate, pe principalele domenii de activitate, în termenul stabilit prin regulamentul de organizare și funcționare a consiliului local.

Întrebarea mea este dacă chiar trebuie validată această comisie sau mă duc cu preșul? Ei primăria incepând de la primar până la urbanism au zis că au trimis către județ spre aprobare acea comisie dar, nu au primit răspunsul.

Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Ajutor cadastru elenajaad elenajaad Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Am mostenit un teren agricol pe care doresc sa il vand. In urma unor redelimitari ... (vezi toată discuția)
Probleme cu obtinerea actelor de proprietate la primarie (ordinul ... Bossde_Boss Bossde_Boss Probleme cu obtinerea actelor de proprietate la primarie (Ordinul prefectului). Tatal meu in varsta de 83 de ani, detine un teren si o casa batraneasca pe ... (vezi toată discuția)
Hotarare de consiliu local - arhitect-sef snadica snadica Consiliul local da o hotarare in noiembrie 2010 pentru crearea structurii de specialitate pe linie de urbanism privind preluarea atributiilor arhitectului ... (vezi toată discuția)