avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj imobil

Buna ziua,
Cum pot proceda in situatia in care m.am mutat in apartamentul partenerului in 2014, avem un copil impreuna, am investit in apartam, din pacate nu am pastrat actele doveditoare. Toata perioada relatiei am avut venit.
Mentionez ca apartam este al lui pe credit ipotecar.
Cum procedam in aceasta situatie? Noi ne.am despartit, ce sanse am de a recupera investitia.
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2021
Rody 85, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:57, 17 Ianuarie 2021
Trimiteți o notificare partenerului prin care să-i solicitați să vă remită suma investită și vedeți ce răspuns primiți. Poate în răspuns recunoaște investiția și totul poate apoi fi mai ușor.
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2021
Adrian ALBU, Avocat
sanse aprope nule daca nu dovediti ca ati investit si cat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor pump pump Buna ziua. As dori sa stiu ce trebuie sa fac in situatia in care as dori sa ma mut intr.o localitate din vestul tarii si am un minor de 3 ani in ... (vezi toată discuția)
Divort copil mic ContSters369233 ContSters369233 Buna ziua. O sa spun o poveste. Sunt casatorita de cativa ani. Impreuna cu sotul avem un copil de 1 an si 3 luni, un apartament cumparat prin prima casa, ... (vezi toată discuția)
Custodie copil si pensie alimentara Elena_Sofia56 Elena_Sofia56 Am avut o relatie de 2 ani jumate ,din care a rezultat un baietel are 5 luni ,eu am locuit pana la 34 de saptamani in casa la concubin ,iar dupa ne.am mutat la ... (vezi toată discuția)