avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Mâine, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Concediul platit pentru studii doctorale, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Concediul platit pentru studii doctorale, cel de 6 ...

Buna ziua! Concediul platit pentru studii doctorale, cel de 6 luni, se considera vechime la catedra, daca sunt profesor? Mentionez ca in acea perioada, catedra mi-a afost rezervata, fiind titulara. In evaluarea vechimii mele se precizeaza ca se puncteaza fiecare an intreg. Nu stiu cum e considerat cel in care mi-am intrerupt activitatea pentru studii doctorale. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 17 Ianuarie 2021
Art. 164. - Legea 1/2011
....
(2) Pe toată durata activității, studentul-doctorand beneficiază de recunoașterea vechimii în muncă și specialitate și de asistență medicală gratuită, fără plata contribuțiilor la asigurările sociale de stat, la asigurările pentru șomaj, la asigurările sociale de sănătate și pentru accidente de muncă și boli profesionale.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum demonstrez activitatea de cercetare in domeniu de 2 ani zefirzefir zefirzefir Perioada studiilor de doctorat, cu frecventa, cu bursa, de 3 ani, este considerata activitate de cercetare dezvoltare,ca sa ma pot inscrie la concurs pentru ... (vezi toată discuția)
Doctorat-vechime in specialitatea studiilor Florentina_Z Florentina_Z Buna ziua. As dori sa stiu daca cei trei ani de doctorat se considera vechime in specialitatea studiilor. Mentionez ca am fost doctorand in cadrul programului ... (vezi toată discuția)
Vechime în învățământ doctorat Marya1986 Marya1986 As dori sa știu, va rog, dacă perioada cat am fost doctoranda (4 ani) se ia în considerație la stabilirea transei de vechime în învățământul ... (vezi toată discuția)