avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, am primit decizia de pensie, nu pot sa-mi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, am primit decizia de pensie, nu pot sa-mi dau seama ...

Buna ziua,
am primit decizia de pensie, nu pot sa-mi dau seama dupa buletinul de calcul daca mi s-au luat in calcul anii 1999 si 2000, acestia nefiind trecuti in cartea de munca. Specific in arhiva societatii m-am gasit cu declaratiile fiscale/ an, stat de plata cu retinerile CAS, CNAS, pensie suplimentara 3%. Am gasit si dublurile OP pt plata acestor sume pt toti salariatii societatii, in banca. Nu stiu cum sa abordez problema? Am intrebat la Casa Pensii si mi s-a spus ca societatea sa-mi elibereze o adeverinta prin care figurez ca angajata si cu sumele platite. Orice societate poate face asta, ma gandesc si cum sa si justifice platile. Merg la ITM unde este arhiva si sa cer daca figurez cu sumele platite? Fac copiii atasate? Inca o data, anii 1999-2000. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lucamihaela , utilizator 18:59, 19 Ianuarie 2021
Perioada 1999/2000 este mentionata in carnetul de munca ?
Nu, in shimb am gasit actele societatii tot ce am scris mai sus.
In acest caz, adresati-va ITM-ul local pentru eliberarea unei adeverinte de vechime pentru acea perioada.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am adeverință cu vechimea în muncă eliberată ... Mareș231 Mareș231 Bună ziua! Am adeverință cu vechimea în muncă eliberată de ITM, ptr 6 luni(nu am avut carnet de muncă, societatea radiata, arhiva inexistenta) Casa de ... (vezi toată discuția)
Unde ma pot adresa pentru neplata de catre firma diaroma srl ... Hamradio Hamradio Unde ma pot adresa pentru neplata de catre firma Diaroma SRL a contributiei la CAS in perioada 1991-1995 cand sotia mea a lucrat acolo.Am carte de munca cu ... (vezi toată discuția)