avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire actiuni firma Buna ziua, un asociat a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire actiuni firma Buna ziua, un asociat a decedat, are ...

mostenire actiuni firma
Buna ziua,
un asociat a decedat, are o sotie in viata si doua fiice,
sotia vrea sa cedeze actiunile celorlalti asociati, se poate direct la Registrul Comertului?
Bună ziua,

În primul rand si fiicele trebuie sa cedeze. Ulterior, se realizează o cesiune de parti sociale intre fiecare mostenitor si societate si cesiunile se depun la registrul comerțului pentru a se opera modificările cu privire la noii asociati, numarul de parti social si procentajul la beneficii si pierderi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu asociat decedat. va rog sa ma ajutati! CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT In urma cu ceva vreme, asociatul meu a decedat intr-un accident de masina. Aportul in firma era de 50%. Ce formalitati trebuiesc indeplinite in continuare, ... (vezi toată discuția)
Decizie asociat unic cesiune parti sociale madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, Este buna aceasta decizie a asociatului unic pentru cedarea partilor sociale? \"DECIZIA ASOCIATULUI UNIC al societății ... (vezi toată discuția)
Acceptare asociat nou in srl anykk anykk Am un srl ,vreau sa-mi iau un asociat si sa-i cedez 30%din actiuni dar sa raman eu administrator. Ce acte trebuie sa pregateasca viitorul asociat? Si inca o ... (vezi toată discuția)