avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii pentru Intreprindere individuala - ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii pentru Intreprindere individuala - activitate de croitorie

Autorizatii necesare pentru Intreprindere individuala - activitate de croitorie

Buna ziua! Doresc sa inregistrez o Intreprindere Individuala pe care sa desfasor activitati de fabricare imbracaminte si comert cu amanuntul al acesteia (prin toate mijloacele posibile). Nu vor exista angajati iar echipamentul necesar este minimal (2 masini de cusut si o statie de calcat). Stiu ca pe documentatia de depus la ORC se declara pe proprie raspundere ca se indeplinesc legislatiile in vigoare referitoare la desfasurarea activitatii. Nu imi este clar insa:
- care sunt aceste legislatii, ce prevad ele referitor la activitatea mea
- daca e nevoie de autorizare expresa pentru desfasurarea activitatii la punctul de lucru
- daca nu e necesara autorizarea expresa, ce conditii trebuie totusi indeplinite ca sa pot desfasura activitatea la punctul de lucru. Banuiesc ca pot fi controlata oricand la punctul de lucru.

Precizez ca acestea sunt codurile CAEN alese: 1413 -principala, 1414,1419,4719,4751,4771,4782,4791,4799- secundare
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa sau af pentru croitorie? miruna82 miruna82 Un pensionar medical grad III, croitor de meserie, doreste sa se autorizeze pentru prestarea de servicii de croitorie, inclusiv pentru comertul cu astfel de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl victoria75 victoria75 Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor de imbracaminte. Dar si un mic atelier pentru productia confectiilor de imbracaminte ... (vezi toată discuția)
Codul caen 1413 si 1419 necesita diploma de specialitate ? anc4 anc4 Buna ziua doresc sa imi infiintez un pfa cu activitate principala 4791 ( comert online ), iar ca activitati secundare 4775 comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)