avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna tatalui, luna calendaristica ? fractii?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna tatalui, luna calendaristica ? fractii?

Buna ziua,

Urmeaza sa intru in concediu pentru crestere copil "luna tatalui"; intrebarea poate parea stupida, dar daca doresc sa intru o luna de zile, incepand cu 1 februarie, pentru a beneficia de indemnizatie, cand ar trebui sa ma intorc la munca, la 1 martie?
Este vorba de o luna calendaristica, 30 zile sau alta metoda de calcul?
Cei de la munca nu stiu, nici cei de la directia de asistenta sociala. Mi-au spus doar ca nu se pot lua fractii, spre exemplu o luna si 10 zile.. dar nu au stiut sa imi defineasca "o luna".

Multumesc
Cel mai recent răspuns: yo_kss , utilizator 11:57, 4 Februarie 2021
Daca doriti sa intrati o luna de zile, incepand cu 1 februarie, pentru a beneficia de indemnizatie, luna expira la data de 1 martie.
Multumesc.
Buna ziua,

Daca eu am intrat in concediu pentru cresterea copilului pentru o luna, cand copilul a implinit 1 an si 10 luni. Ce venituri se iau in considerare pentru indemnizatie? Veniturile realizate pana la nasterea copilului? Sau veniturile realizate pana la data intrarii in concediu?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri in indemnizatie crestere copil florin+o florin+o Buna ziua! Sunt in situatia urmatoare: tata in concediu de crestere copil care impluneste 2 ani pe 21 martie 2018. Incepand cu 5 martie as vrea sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil katy20ro katy20ro Buna ziua, Am intrat in concediul de crestere copil incepand cu 5.01.2014. Pe decizie indemnizatia este 2273 lei, ceea ce e corect, adica 85% din media ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie pt ccc2 + realizare venituri concediu medical/prenatal ??? english_teacher english_teacher Buna ziua, Sunt in CCC pana pe data de 24 martie 2016 adica pana la implinirea varstei copilului de 1an si 11 luni.Sunt insarcinata din nou urmand sa nasc ... (vezi toată discuția)