avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. A fost cineva dat in judecata ,de catre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. A fost cineva dat in judecata ,de catre angajator, ...

Buna seara. A fost cineva dat in judecata ,de catre angajator, in momentul demisiei, pentru neplata banilor ce a reprezentat formarea profesionala, la locul de munca stipulatati in actul aditional la c.i.m..Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 18 Ianuarie 2021

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in cazul contractului aditional de formare profesionala Yonut321 Yonut321 Buna ziua, anul trecut(2011) in noiembrie m-am angajat la o firma ca lacatus mecanic eu avand diploma de operator calculator am incheiat cu firma un contract ... (vezi toată discuția)
Termenii unui contract robert25buc robert25buc Buna ziua! Sunt angajat in cadrul unei firme cu un contract pe 2 ani de zile, pana acum am 7 luni de cand m-am angajat la ei. Contractul prevede ca daca plec ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inainte de termen UdisteanuMarian UdisteanuMarian Buna ziua, Numele meu este Marian si am o nelamurire si as dori sfatul unei persoane experte in domeniu. Am semnat un contract cu o firma, prima data am ... (vezi toată discuția)