avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract valabil fara stampila de la firma locatara? ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract valabil fara stampila de la firma locatara? Doar semnatura reprezentantului.

Sunt in urmatoarea situatie: Am inchiriat un depozit pentru suma de 100 euro pe luna, cu plata in avans la 3 luni plus o garantie. Firmele au semnat contractul, urmand ca locatarul sa achite in 5 zile prima factura. Din pacate nu s-a mai intamplat asa, nu a platit si pe deasupra a si lasat cu pagube depozitul. I-am spus sa elibereze de urgenta si sa achite daunele produse, dar nici gand. Contractul a fost semnat de catre reprezentantii firmei, cu proces verbal si tot ce trebuie, mai putin stampila din partea firmei locatare. Va intreb daca contractul este valabil in continuare si isi produce efectele, avand in vedere ca a plecat fara un proces verbal de predare inapoi a spatiului?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:05, 18 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul este valabil fara stampila. Puteti sa ii notificati cu privire la plata sumelor restante si a despagubirilor pe care le apreciati si ulterior sa ii chemati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirierecu clauze defavorabile si daune i.mari ContSters56278 ContSters56278 SC proprietar am incheiat un contract de inchiriere cu o alta sc si urmeaza sa predau spatiul acesteia.In contract este stipulat ca trebuie sa predau bunul la ... (vezi toată discuția)
Model de acord cris2279 cris2279 Firma X inchiriaza de la firma Y un apartament; pentru a-l folosi in scopuri de stabilire a sediului social (pentru o alta firma decat X) are nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Tacita relocatiune, despagubiri christy christy Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In anul 2007 am incheiat in calitate de locatar, un contract de locatiune avand durata de 3 ani, mai precis pana in luna ... (vezi toată discuția)