avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Actiune impotriva popririi pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Actiune impotriva popririi pe salariu

Buna ziua. Daca deschid actiune impotriva popririi pe salariu, poprirea va fi suspendata automat sau trebuie actionat separat ? Precizez ca poprirea e in urma unei executari pe ipoteca,
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:41, 19 Ianuarie 2021
cereti si suspendarea executarii odata cu contestatia la executare.
In cadrul contestatiei la executare puteti solicita si suspendarea executarii pana la solutionarea cererii principale. Veti fi nevoit sa achitati si o cautiune.
Multumesc pt raspuns. Cautiunea se returneaza?

Company Advising a scris:

In cadrul contestatiei la executare puteti solicita si suspendarea executarii pana la solutionarea cererii principale. Veti fi nevoit sa achitati si o cautiune.

Da, se returneaza dupa solutionarea cererii de suspendare. Spre deosebire de taxa judiciara de timbru, cautiunea nu se pierde daca va fi respinsa cererea de suspendare a executarii.
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita elena_1895 elena_1895 Am avut de recuperat o suma de bani de pe mai multe titluri executorii de la o persoana care initial avea domiciliul in acelasi oras cu mine. Am actionat ... (vezi toată discuția)
Plata taxa cautiune Dima Mihaela Dima Mihaela Buna seara. As vrea sa ma lamuriti si pe mine de ce in Citatia sosita astazi pentru termenul de Contestatie la executare si suspendare mi se spune ca pana la ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)