avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice obtinere spatiu de la o institutie de stat pentru un ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

obtinere spatiu de la o institutie de stat pentru un stand

Buna ziua si La Multi Ani, va rog sa ma ajutati sa fac un memoriu pentru obtinerea unui spatiu de 2m patrati de la o institutie de stat pentru amplasarea unui stand, asa mi sa cerut......!? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: IONIȚOIU CRISTINA , Avocat 09:42, 17 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
solicitați informații la Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat a primăriei ,care se ocupa de organizarea licitațiilor pentru spatii aflate în domeniul public sau privat al unității administrativ teritoriale , formulând o cerere prin care solicitați închirierea spațiului respectiv...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare teren ndbihor ndbihor As dori sa aflu ce conditii trebuie indeplinite si care este procesul prin care as putea concesiona teren de la primarie... Va multumesc anticipat! Cu ... (vezi toată discuția)
Parcare autovehicule pe domeniul public adelina08 adelina08 Buna ziua, Stimati domni, sunt foarte revoltata pe Primaria din comuna unde locuiesc. azi am primit o citatie prin care sunt poftita la sediul primariei ... (vezi toată discuția)
Zona privata prin inchiriere din spatiu public? rehauprim rehauprim Buna ziua ! va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde la urmatoarea intrebare: prin inchirierea sau obtinerea aprobarii folosirii trotuarului in vederea ... (vezi toată discuția)