Sunt inculpat intr-un proces de inselaciune , reclamantul sustine ca nu a primit produsul pentru care a platit . In civil cauza e perimata dar reclamantul a facut recurs . Pe langa asta mi-a intentat si proces penal . Am dat o declaratie la politie , iar maine ( miercuri 20.01.2021 ) sunt chemat din nou la politie . Vreau sa stiu , imi trebuie avocat acum sau mai tarziu ? Din oficiu e ok ? Care sunt etapele de aici inainte ? La ce sa ma astept ? Multumesc .
Buna ziua, aveti nevoie de un avocat care sa va asiste inca de la inceputul urmaririi penale pentru a va indruma catre cele mai bune alegeri din perspectiva atitudinii dvs. in procesul penal. Cu o aparare corespunzatoare este posibil in functie si de probele administrate si situatia dvs. concreta sa se claseze cauza, fapta putand sa nu fie calificata drept infractiune ci de natura civila. Dar toate aceste aspecte trebuie sa le discutati cu avocatul dvs. indiferent ca este din oficiu sau ales important este sa cunoasca dosarul si speta dvs. si sa isi dea interesuol pentru rezolvarea problemei dvs. Etapele urmatoare le puteti cunoaste doar dupa ce stiti exact in ce stadiu procesual va aflati acum.