avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Deschid acest topic pentru o nelamurire ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Deschid acest topic pentru o nelamurire care le am. ...

Buna ziua,
Deschid acest topic pentru o nelamurire care le am.
Tatalui meu(66 ani) ii expira permisul in martie. El a fost sa faca vizita medicala la un spital din orasul unde sta, acolo dupa ce s-a dus pe la mediul de familie, oftalmolog, etc i s-a zis ca din cauza ca are diabet, permisul(sau vizita medicala, nu a inteles clar)va fi prelungit doar cu 1 an, nu cu 5 cum e standard la >65 ani(asa i s-a zis). E adevarat?

Alte discuții în legătură

Alcool 0.72 la mie in aerul expirat - lasciate ogni speranza? lilocek lilocek Buna ziua! Sotul meu a fost depistat in noaptea de 1/2 decembrie 2011 de o panda a politiei cu un far nefunctional, in oras, pe o strada linistita, la ora 0,10 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical LORINUCA LORINUCA cine trebuie sa-i prelungeasxa mamei mele concediu medical dat de spital ,in urma operatiei la ochi?a primit 6 zile din spital si medicul de familie a zis ca ... (vezi toată discuția)
Sotiei mele i s-a gresit dioptria la spitalul de ... extazian extazian Buna seara . Sotiei mele i s-a gresit dioptria la spitalul de ochi . Problema este , ca am facut ochelarii noi si pretul lentilelor a fost 1.800 ron ... (vezi toată discuția)