avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt intre soti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt intre soti

buna ziua, si la multi ani ! am mai pus aceasta intrebare si nu stiu unde gasesc raspunsul
, Sunt invinuit de sotie in urma plecarii mele inopinante de acasa , de furtul unor bani din casa , ce risc eu in acest caz?
conform spuselor d-nului Zaharia,
art.210 cp,daca se dovedeste ca plangerea prealabila invocata de partea vatamata poate fi probata si palpabila, dvs chiar daca sunteti sotul partii vatamate puteti fi pedepsit conform legii chiar si cu inchisoarea.

daca cele de sus nu pot fi probate atunci va doresc numai bine, dvs si sotiei.
si se pare ca un hot a trecut pe acolo in lipsa dvs si a sotiei,si a savarsit aceasta infractiune.
Prindeti hotul ! :stunned:B-)X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din familie midax42 midax42 buna ziua si LA MULTI ANI ! sunt acuzat de sotie ca am furat din casa o suma de bani, 33000 de euro, ce risc in cazul acesta ? (vezi toată discuția)
Acuzatia de furt impotriva unui dintre soti ContSters115122 ContSters115122 Buna ziua, Se poate formula o plangere la politie impotriva sotului/sotiei sub acuzatia de furt a unei sume de bani existente in casa, domiciliu comun ptr ... (vezi toată discuția)
Matusa hoata ContSters186014 ContSters186014 ..Buna ziua, stimati cititori! Am o mare nevoie de ajutor din partea d-vstra,dar sa incepem cu inceputul:in anul 2007 dupa o cearta cu sotia,mi-a sustras o ... (vezi toată discuția)