As dori sa stiu si eu daca mi se poate acorda garantie la un produs castigat la un concurs in urma caruia am obtinut chipurile o garantie dar nu si acte de vanzare-cumparare legate de acesta evident... In actul de garantie primit scrie ca avem nevoie atat de actul de garantie cat si de documente de plata in original...:)) Deci se mai poate acorda garantie in cazul acesta?
Produsul a fost importat din afara de catre firma cu concursul si cred ca factura de plata pe numele firmei a fost rupt la predare... eu unu nu am primit nici un act de plata:(
Din pacate pt dvs, legea garantiei prevede :
in cazul in care produsul prezinta defectiuni se va prezenta cu dovada cumparari produsului (ex. factura, chitanta,bon de plata..)plus garantia.
Nu are importanta ca acel produs a fost castigat sau nu.
Incercati sa luati legatura cu firma printr-o adesa electronica, sa va trimita dovada.
pe numele firmei da, dar ei pot specifica pe el numele tau, explicati mai sus ca a fost un document de plata la livrare dar a fost rupt la primire, deci sa inteleg ca a fost ?nu se poate face o copie xerox a acelui document?
In mod normal asa este, dar la anumite concursuri, firmele sau persoanele organizatoare nu au cum sa ofere ele garantie. Respectiva garantie a fost acordata de firmele ce comercializeaza produsul catre organizatori, ceea ce complica lucrurile.