avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - plata revolut
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - plata revolut

Buna ziua, am un PFA si tocmai ce am reusit sa dau drumul unei afaceri online. Problema este in felul următor, am nevoie sa adaug un procesator de plati cu cardul, si am luat in considerare să pun si Revolut in lista de metode de plata. Mai nou cei de la Revolut au IBAN-uri pe Romania. Daca deschid un cont business la ei, si il "leg" de PFA, apoi adaug ca si metoda de plata pe site urile mele, o sa intampin probleme cu cei de la Anaf? De asemenea mai am un cont pentru PFA la o banca națională, mai pot pune un cont in numele PFA ului ( mai exact cel de Revolut)

Alte discuții în legătură

Despre pfa in sistem real ramadri ramadri Despre PFA in sistem real De curand eram PFA la norma de venit, de la anul ma vad nevoit sa trec la sistem real. Cum la norma de venit, nu exista conceptul ... (vezi toată discuția)
Split tva 2019 ionela11 ionela11 Buna dimineata, Am verificat pe site la ANAF si firma mea aplica split TVA de la 01.04.2019. Cand vreau sa aflu ce cont am deschis cu TVA imi spune ca inca ... (vezi toată discuția)