avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua .ce as putea sa fac in cazul in care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua .ce as putea sa fac in cazul in care patronul imi blocheaza ...

Buna ziua .ce as putea sa fac in cazul in care patronul imi blocheaza concediile medicale in firma si nu m-i l-ea platit din luna octombrie.mentionez ca sunt la urgenta.multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreea Elena 95 , utilizator 16:08, 20 Ianuarie 2021
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,din data de 1 aprilie am intrat în concediu prenatal, ... Anacostache Anacostache Bună ziua,din data de 1 aprilie am intrat în concediu prenatal, astăzi trebuia să incasez banii dar patronul mi-a spus că nu îmi dă nimic până nu ia ... (vezi toată discuția)
Refuzul platii concediului medical marcomira marcomira ,patronul meu refuza sa imi plateasca concediul medical din luna octombrie ,si suntem in luna ianuarie,avand in vedere ca sunt in concediu de risc maternal,ce ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza plata concediilor medicale elena balan elena balan in anul 2011 am revenit la munca dupa ce am stat in concediu de ingrijire copil, dupa 2 luni am ramas insarcinata din nou si am intrat in concediu de risc de ... (vezi toată discuția)