avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... detin impreuna cu fratele meu un imobil format din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

detin impreuna cu fratele meu un imobil format din doua case ...

detin impreuna cu fratele meu un imobil format din doua case si un teren care este comun. El doreste sa incheie un contract pentru gaze dar are nevoie de semnatura mea.. Eu locuiesc in alta localitate si nu ma pot deplasa. Cum se poate rezolva problema?
Un acord notarial in formă autentică.
Va exprimati acordul printr-o declaratie data in fata unui notar public din localitatea in care va aflati, apoi ii trimiteti fratelui declaratia printr-un curier.
Depinde de document, nu toate sunt declaratii. Prin curier insa functioneaza oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatiile uzufructului viager dariad dariad Eu si fratele meu avem certificat de mostenitor cu partaj succesoral. Conform acestuia, el detine un apartament mostenit, pentru care eu am drept de uzufruct ... (vezi toată discuția)
Mostenire magicd magicd Buna ziua! As avea si eu urmatoarea intrebare: Tatal meu a decedat in luna iulie a acestui an, fiind divortat de mama, iar noi suntem doi frati, ambii ... (vezi toată discuția)
Chitanță Paulina inna Paulina inna Am o chitanță descrescătoare între mine și fratele meu in care scrie că îi plătesc fratelui meu o suma de bani reprezentând sultan conform ... (vezi toată discuția)