avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am luat o amendă pentru parcare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am luat o amendă pentru parcare interzisă. Cunoașteți ...

Buna ziua, am luat o amendă pentru parcare interzisă. Cunoașteți pe cine care nu a plătit-o si i s-a pus poprire pe salariu?
Se poate contesta aceasta? Era semn doar pe asfalt ca nu e voie să parchezi, chiar am crezut ca e semn pentru parcare acela.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 20 Ianuarie 2021
Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenției și de aplicare a sancțiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia.
Plângerea se depune la judecătoria în a cărei circumscripție a fost săvârșită contravenția.
Ok,
Era marcat pe asfalt cu z in zona in care am parcat , pe amenda scrie ca eram pe trecerea de pietoni. Pot face ceva? Ar fi a 4a amenda din toamna pana acum mai bine nu plateam niciuna si le contestam. Nu mai fac fata sa le platesc.

Cornel Vasile a scris:

Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenției și de aplicare a sancțiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia.
Plângerea se depune la judecătoria în a cărei circumscripție a fost săvârșită contravenția.

Aveti cum sa demonstrati ca "Era marcat pe asfalt cu z in zona in care am parcat"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani ridicare auto din sectorul 1 ZSPm ZSPm Ieri, 4.11.2010, mi`a fost ridicata masina de pe un \"spatiu verde\" de langa Bd. Kiseleff. Ce m`a surprins a fost faptul ca in zona nu era niciun indicator ... (vezi toată discuția)
Abuzuri politia locala si firma de ridicari auto lovy8519 lovy8519 Buna ziua, Vineri 04.05.2012 in jurul orei 18:40 am parcat autoturismul personal pe pavajul din fata Mitropoliei (Piata Unirii – Bucuresti), acesta ... (vezi toată discuția)
Amendã circulaþie rutierã Monica0721 Monica0721 Bună ziua. În data de 10 iunie am găsit un echipaj de poliţie lângă maşină. Poliţistul care mi-a cerut actele mi-a spus că am parcat într-o zonă ... (vezi toată discuția)