va salut . este prima mea intrebare pe acest forum.care firma de asigurari casco este mai potrivita generali s-au alliant tiriac? va rog daca se poate sa-mi recomandati ceva mai bun. va multumesc si LA MULTI ANII 2010=D>
Cred ca cel mai bine e sa mergeti la mai multe societati, sa cereti conditiile de asigurare, sa le studiati si sa discutati cu inspectorii lor, pentru a alege in cunostinta de cauza. Daca vi se pare prea dificil, apelati la o societate de brokeraj in asigurari care va alege si va incheia contractul pentru masina dvs.:)
va multumesc pt raspuns. mentionez ca acum am polita la o firma care imi expira peste 7 zile dar vad niste comentari care nu sunt ok. am fost la alta firma de casco si aproape la aceeasi bani conditi mai bune . dar si acolo am vazut ca sunt pareri mai bune si mai putin bune. eu am la generali si am fost la aliant tiriac si inca nu sunt lamurit suta la suta.
Ce intelegeti dvs prin firma buna ? ..ar trebui sa luati in considerare :
- daca decontarea se face direct intre firma la care urmati a incheia polita casco si service-ul auto unde reparati de obicei masina,
- valoarea politei CASCO, care o puteti face prin comparatie cu 2,3 alte societati
- franciza care se aplica
-durata de solutionare a dosarelor de dauna...
Succes in gasirea unui partener "bun" de asigurari..
Casco cu regres
dan2607
Buna ziua. Am avut un incident cu autoturismul, proprietate leasing. Accidentul nu a fost din vina mea, ci a celui care m-a lovit. Firma de leasing mi-a spus ... (vezi toată discuția)