va salut . este prima mea intrebare pe acest forum.care firma de asigurari casco este mai potrivita generali s-au alliant tiriac? va rog daca se poate sa-mi recomandati ceva mai bun. va multumesc si LA MULTI ANII 2010=D>
Sa nu ne imbatam cu apa rece!
Conteaza mult comportamentul local al firmelor de asigurari, de aceea este preferabil sa nu pronuntam nume.Cel mai bun lucru este testarea directa, privind modul de colaborare si relatiile stabilite in timp (pe plan local) intre anumite service-uri si diferiti asiguratori.Dovada este, ca inclusiv aici, apar voci critice la adresa unora sau altora, desi teoretic vorbind, o firma ar trebui sa se comporte identic in oricare colt de tara.Exceptiile provoaca atat suparare,(pentru patimiti) cat si uimire pentru cei in cunostinta de cauza(firma).
"Omul sfinteste locul" - este o zicala perfect valabila si in acest caz, putand produce prin comportamentul/ne-profesionalismul propriu, adevarate deservicii, chiar unui brand recunoscut.
Casco cu regres
dan2607
Buna ziua. Am avut un incident cu autoturismul, proprietate leasing. Accidentul nu a fost din vina mea, ci a celui care m-a lovit. Firma de leasing mi-a spus ... (vezi toată discuția)