avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Autoritatea contractanta semneaza contractul de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Autoritatea contractanta semneaza contractul de achizitie publica ...

Autoritatea contractanta semneaza contractul de achizitie publica pe data de 17.12.2020 iar prestatorul pe data de 20.12.2020. Care din cele doua date se trece in SICAP ca fiind data de atribuire a contractului?
Cel mai recent răspuns: stef9909@yahoo.com , utilizator 12:02, 21 Ianuarie 2021
Fac o corectie - intrebarea corecta este - Care din cele doua date se trece in SICAP ca fiind data de SEMNARE a contractului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu clarificari pentru urmatoarea ... smara_radu smara_radu Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu clarificari pentru urmatoarea situatie: Firma noastra vinde prin SICAP, iar in 15.12.2021 o autoritate a finalizat ... (vezi toată discuția)
Subcontractare Carrmenn Carrmenn Daca un subcontractant are un procent de 9,8% si a prezentat numai formularul 12G din ghidul achizitiilor publice i se mai pot cere si celelalte documente de ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare contract caty33 caty33 Am initiat procedura de cerere de oferta pentru produse impartite in 3 loturi, au participat 8 ofertanti. pentru lotul 1 a castigat un ofertant iar pentru ... (vezi toată discuția)