avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Am o asociatie unde primesc sponsorizarisi 2%
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Am o asociatie unde primesc sponsorizarisi 2%

Am o asociatie unde primesc sponsorizarisi 2% pentru un copilcu handicap grav, ce declaratii trebuie sa depun in afara de bilantul anual /
si in ce cont pot inregistra reparatia auto partea de 50% nedeductibila?
Va multumesc pentru ajutor
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 19:04, 3 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai trebuie sa depuneti in plus doar declaratia 101 pentru ong-uri. Restul va rezolva contabilul autorizat cu care o sa colaborati, care trebuie sa va intocmeasca si semneze bilantul anual.
Buna ziua multumesc pentru raspus, in legatura cu declaratia101 de la ANAF au spus ca daca nu am activitate care sa aduca profit nu depun 101. eu nu stiu cum este corect

george-neagu a scris:

Mai trebuie sa depuneti in plus doar declaratia 101 pentru ong-uri. Restul va rezolva contabilul autorizat cu care o sa colaborati, care trebuie sa va intocmeasca si semneze bilantul anual.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Initial acesta era raspunsul corect, ca cine nu a desfasurat activitati economice nu are de ce sa depuna declaratia 101. Mai nou ANAF insista ( abuziv in opinia mea) ca ar trebui sa isi bifeze vectorul fiscal ref. impozit pe profit si sa depuna declaratia 101 si asociatiile care nu au desfasurat activitati economice....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular 010 Praipan Praipan Buna ziua! Stie cineva cum se completeaza formularul 010 pt ONG-uri. Am intrebat deja 3 contabili si nu m-a lamurit nimeni... Multrumesc PS: Puteti oferi ... (vezi toată discuția)
Raportari asociatie fara scop patrimonial elenabolea elenabolea Ce raportari trebuie sa faca o asociatie infiintata de o mama pentru a putea primi sponsorizari de la firme si din redirectionare impozit 2 %,pentru terapia ... (vezi toată discuția)
Declaratie de profit Cristina Trasca Cristina Trasca Buna seara,am reusit într-un final să-mi infintez o asociație pt copii cu probleme și întrebarea mea este cum se procedează pentru că firmele,sa imi dea ... (vezi toată discuția)