avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am fost plecat 3 ani iar cei de la Eon au făcut numai ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am fost plecat 3 ani iar cei de la Eon au făcut numai estimari ...

Am fost plecat 3 ani iar cei de la Eon au făcut numai estimari fara a face macar citirile de regularizare,am platit la zi,acum când m-am întors și le-am dat eu indexul era cu mult inainte,dar ei au venit si l-au demontat si au spus ca e defect si au facut o estimare unde tot eu ar trebui sa le mai platesc vreo 5000 de kw,e normal să platesc tot eu in cazul in care să presupunem că era într-adevăr defect atîta timp cât ei nu și-au făcut treaba și mai ales că e contorul lor !?

Alte discuții în legătură

Probleme plata energie electrica sonia28 sonia28 Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. In data de 1 septembrie2010,am vandut locuinta mea.Energia electrica vine facturata odata la doua luni,cu o ... (vezi toată discuția)
Consumatorii de gaz și electricitate primesc înapoi banii la factura de regularizare, dacă au plătit peste 100 de lei în avans smkdth smkdth Buna ziua, Am intampinat o problema recenta aparuta odata cu o factura de regularizare la energia electrica ce are un total de 2700 ron plus 500 tva. Pe ... (vezi toată discuția)
Factura supraevaluata enel cosnel cosnel La data de 05.05.2019 am primit pe e.mail factura ENEL de regularizare in valoare de 9743,81 lei pentru locul de consum unde sunt titular contract. Intrucat ... (vezi toată discuția)