avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recuperare date vechime în muncă
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recuperare date vechime în muncă

Buna ziua, cu multumiri anticipate pt orice răspuns. Sint născută la 21.04.1960. Lucrez din 18.01.1978. Din 2007 am deschis un PFA. Am fost la Casa de pensii (Ilfov) sa verific stagiul de cotizare. Stupoare !!! Nici măcar o zi din toată activitatea PFA nu se afla inregistrata in baza de date a casei de pensii Ilfov. (Locuiesc în Mogosoaia). Cum e posibil asa ceva, cind banii aferenți contribuției, i-am plătit luna de luna prin ANAF conform deciziilor de impunere/declarațiilor aferente activității desfășurate. Acum vin cu intrebarea/rugămintea de a ma lămuri si pe mine cineva cum si de unde anume scot și eu un act/adeverinta pt plata CAS/pensie începând cu 2007 de cind am deschis PFA-ul ??? Încă o data va mulțumesc tuturor pt răspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2021
pfavip, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:12, 30 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din 2007 si pana la 01.,01.2011 , ati depus si declaratiile lunare la Casa de pensii?
Cornel Vasile a scris:

Din 2007 si pana la 01.,01.2011 , ati depus si declaratiile lunare la Casa de pensii?

Buna seara dnu C.V. pana la data de 01.01.2011, apar toate sumele/cotizațiile in casa de pensii. Problema e ca de la acea data, în baza de date a casei de pensii NU mai apare inregistrata nici o suma/plata, cu toate ca eu am achitat absolut tot vizavi de CAS, conform legislației, prin ANAF Buftea, unde sint arondata fiscal. Sint f f f panicata, pt că ANAF-ul ridica din umeri. Casa de pensii, zice ca chitanțele emise de ANAF care dovedesc plățile pe care le-am făcut catre bugetul ala "consolidat" , nu le sint de folos lor pt ca acolo sint trecute sumele totale, impozite, sănătate și pensie; dar cine si catre cine, trebuie sa comunice cvaloarea platilor defalcate catre fiecare: pensii, sănătate și impozite ? nu ANAF-ul ??? Multumesc mult pt timpul dvs alocat problemelor mele.
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2021
pfavip, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Declaratia 112 a fost depusa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"carte de munca", taxe, impozite si drepturi vali25 vali25 Se mai poate plati din mana cartea de munca si cum? Suntem tineri si ne gandim si la un bebitza, asadar si indemnizatia este o problema. Momentan sotia are ... (vezi toată discuția)
Lmpozite cmi dragos79 dragos79 Sunt medic si am contract de munca plus PFA. In cazul in care imi deschid un CMI va rog sa ma lamuriti daca am inteles bine: 1. inchid PFA-ul, deschid CMI ... (vezi toată discuția)
Pfa si salariat giolgau giolgau Daca am un pfa si sint angajat cu cm la o societate , de la 1 iulie voi fi impozitat pentru salariile mele primite ( e un venit in plus ) ? Ce fac imi dau ... (vezi toată discuția)