Buna ziua,
Am un teren împărțit în 4 parcele. Pe prima parcela, cu ieșire la un drum principal, mi-am construit casa. Nu am acces la celelalte 3 parcele decât dacă fac o alee prin curtea mea, dar distanta între casa și gard este de doar 3 metri.
Pe lângă terenul meu, este un drum privat, un drum de servitute de-a lungul căruia sunt construite 12 case, ai căror proprietari au drept de acces la acest drum de servitute, nu au o cota parte din drum, nu sunt coproprietari. Eu as avea ieșire pentru cele 3 parcele la acest drum de servitute, dar proprietarul drumului nu îmi da acceptul.
Exista vreo modalitate legala, care sa îmi permita ieșirea la acel drum de servitute, chiar dacă este privat?
Soluția ar fi sa solcitati i prin instanța stabilirea unui drrpt de servitute pe terenul respectiv.Trbuie discutat cu un av,cu un expert topo,analizate actele pt a vedea dacă sunt sanse,Atât timp cât există posibilitatea realizării pe terenul dvs ,șansele sunt discutabile..
Drum privat!
opelrek
Buna ziua! Am un teren pe care am construit o casa. Eu sunt ultima parcela de pe acea latura a cartierului. Peste drum exista teren extravilan arabil. Noi, ... (vezi toată discuția)