avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Membru de sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Membru de sindicat

Am urmatoarea intrebare : firma la care lucrez va prelua 20 de persoane de la firma XXXX. Cele 20 de persoane sunt membri in sindicatul firmei XXXX si vor sa ramana in continuare.Pot sa faca chestia asta? Si eu pot sa le retin si sa virez in continuare cei 1% pe luna, cotizatia la sindicatul firmei XXXX?. Ma lamureste si pe mine cineva cum functioneaza treaba asta?Trebuie incheiat ceva protocol?Legea ce zice?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:49, 27 Ianuarie 2008
Salariatii raman membri sindicali si va trebui sa le platiti cotizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentativitate sindicat! Cocollino Cocollino Buna, Fac parte dintr-o organizatie sindicala, care este reprezentativa pentru 3 unitati, din cadrul unui grup. De curand am fost informati despre faptul ca ... (vezi toată discuția)
Retinere cotizatie sindicala depfin depfin sindicatele din unitatea noastra au fost in negocieri in urma carora nu s-a incheiat nici un contract colectiv de munca pentru ca patronul nostru a zis ca pe ... (vezi toată discuția)
Refuz angajator de a mai retine cotizatia de sindicat rosu gheorghe rosu gheorghe Continuandu-si \"bunele\" intentii cu sindicatul nostru din unitate, angajatorul vazand ca si dupa masurile aspre luate impotriva liderului acesta nu a ... (vezi toată discuția)