avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In calitate de mostenitor pot cere marcarea lemnoasa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In calitate de mostenitor pot cere marcarea lemnoasa pentru partea ...

Suntem 2 cu calitate de mostenitor dupa tatal nostru. dar succesiunea inca n-am facut-o ,Pot cere marcarea lemnoasa pentru partea ce-mi-ar reveni ( 15ha X 5 mc /2 ) din mostenire??
In articolul 20 alin.(3) din codul silvic se specifica "Proprietarul/succesorul in drepturi/ orice persoana care are calitatea de a beneficia de uzufruct..." Eu la ce categorie ma incadrez: proprietar (inca nu suntem). succesor in drepturi?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2021
Marcel Mutu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 22 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Succesor in drepturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem doar calitate de mostenitor,succesiunea n-a fost inca facuta. ... Marcel Mutu Marcel Mutu Avem doar calitate de mostenitor,succesiunea n-a fost inca facuta. Ce drepturi am de a beneficia de masa lemnoasa din padurea detinuta de tatal decedat ... (vezi toată discuția)
Ana 20 mc si geta alti 20 mc ? Mike41 Mike41 Ana si Geta sunt (co-)proprietare, cf. titlu , pe 9 ha de padure. Codul silvic 46/2008, actualizat, prevede \"Art. 59 (1) Volumul maxim de lemn care se ... (vezi toată discuția)
Speta Stirbu Mihai Stirbu Mihai X cumpara de la Ocolul silvic masa lemnoasa in valoare de 1000 RON. Primeste actele necesare, respectiv Bon fiscal de Vanzare, emis de organul competent. ... (vezi toată discuția)