avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare declaratia unica cu venit din Turcia
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare declaratia unica cu venit din Turcia

Buna ziua. Anul acesta am castigat o suma de bani oferind cateva cursuri in Turcia ... bani pe care i-am adus un Romania. Nu am nici o foaie ca am primit banii(mai greu cu fiscalizarea in turcia ....) dar ma gandeam sa ii trec anul acesta in declaratia unica. Credeti ca este posibil ? Avand in vedere ca nu am nici un act doveditor ca am primit acesti bani ? Suma fiind mai mica de 10k de euro nu a trebuit declarata la reintorcea in tara. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cine poate formula pretentii in numele firmei inchise? puzuzu puzuzu Buna ziua Urmaresc de mult timp cu mare drag Avocatnet.ro in incercarea de a-mi imbogati cunostintele legale, insa trebuie sa recunosc ca tocmai m-am lovit ... (vezi toată discuția)
Partaj divort cu bani lichizi m1ha1.blogs m1ha1.blogs sotia are 10k in banca pe numele ei. daca scoate banii (si ii tine la ciorap) si intenteaza divort si se ajunge la partaj poate sa-i imparta in doua instanta, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara-->tatal plecat din tara stefan2411 stefan2411 Buna seara tuturor.Sunt nou pe acest forum si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie dar caut disperat un ajutor.Este vorba de o pensie alimentara pe ... (vezi toată discuția)