avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un proces de recuperarea unei proprietăți ,un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un proces de recuperarea unei proprietăți ,un apartament. ...

Am un proces de recuperarea unei proprietăți ,un apartament. As dori sa știu cât poate sa îmi ceara avocatul maximum in procentaj din valoarea apartamentului câștigat. Menționez ca la deschiderea procesului i-am dat aconto 1000 de euro.
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 16:33, 22 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acest aspect trebuia lămurit de la inceput si prevazut in contract.10-15% ,,se practica frecvent în funcție de valoarea imobilului,complexitatea spetei etc.Sunt firme de recuperari,juriști sau avocați,mediatori,fosti milițieni deghizați prin diverse asociații care cer si 30-35%dar în mod evident trebuiesc evitați..
Bună ziua,

Ce onorariu a fost stipulat în cuprinsul contractului de asistență juridică?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita contract reprezentare/asistare avocat Ioana122333 Ioana122333 Va rog sa-mi comunicati daca formularea de mai jos este corecta si nu implica interpretari dat fiind faptul ca am omis sa scriu ca voi plati comisionul de 15% ... (vezi toată discuția)
Partaj-anulare c/v karin1995 karin1995 Buna ziua! Se da situatia: Cuplu casatorit, cu un copil minor. Parintii sotului le vand acestora un teren ( donatie deghizata ), fara clauze, dar la un pret ... (vezi toată discuția)
Comportament avocat Repa Repa Am rugamintea să mă ajutați sa înțeleg cum funcționează activitatea avocatilor. Va dau un caz, deoarece vreau sa înțeleg de ce un avocat a acționat ... (vezi toată discuția)