avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua eu urmeaza luna ce vine sa nasc ,nu ma mai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua eu urmeaza luna ce vine sa nasc ,nu ma mai incadrez ...

Buna ziua eu urmeaza luna ce vine sa nasc ,nu ma mai incadrez la indemnizatie.Sotul a anuntat la locul de munca ca el va intra in Ccc iar patronul a zis ca nu este posibil ca ii va inchide contractul.Este posibil asa ceva se poate trece indemnizatia pe mine.Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Simosimona20 , utilizator 12:20, 24 Ianuarie 2021
Nu puteți să primiți dumnevoastră indemnizația, doar soțul. Orice abuz al
,, patronului" poate fi reclamat la ITM. Chiar dacă ii va închide contractul tot va primi indemnizația.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Indemnizatia nu poate fi transferabila de la sot la dvs.

Este posibila concedierea , dar numai in anumite situatii.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchid un punct de lucru, ce fac cu o gravida? ella_1313 ella_1313 din motive financiare, trebuie sa inchid un punct de lucru, unde am 2 gravide. Ce trebuie sa fac cu ele. Nu am unde sa le transfer? Le dau in somaj? Daca da ... (vezi toată discuția)
In cat timp trebuie sa anunt la servici ca sunt insarcinata? adela05 adela05 Exista vreun termen legal in care sunt obligata sa anunt la servici ca sunt insarcinata? Eu am deja 13 saptamani si nu am anuntat, deoarece vroiam sa trec cu ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in 7 luni, patronul vrea sa inchida magazinele luna asta giulia82 giulia82 Buna ziua,am si eu o problema,sunt insarcinata in 7 luni,am anuntat societatea de acest lucru ,am trimis pe mail dovada de la medicul ginecolog si o foaie tip ... (vezi toată discuția)