avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata suspecta somaj tehnic.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata suspecta somaj tehnic.

In cazul in care am lucrat cu contract de munca determinat(figuratie/casting 1-2 zile) pot primi ajutor de somaj tehnic in momentul de fata?
Am o cunostinta care a spus ca ma poate ajuta sa imi iau suma de 4072 de lei in baza acestor contracte.
Din cate am citit,banii trebuie mai intai trimisi angajatorului ca mai apoi,acesta sa plateasca taxele aferente si deabia dupa mie insa eu am primit direct banii de la APISMB.
Cat de legala e treaba?
Ce pot face?Sa pastrez banii?Au fost virati pe contul meu bancar.
Mi vor lua inapoi?
Pot fi suspect pentru ceea ce s-a intamplat?
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2021
Alworzo, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt angajat la un loc de munca fără contract si trebuie sa ... EugenGA EugenGA Sunt angajat la un loc de munca fără contract si trebuie sa primesc prin transfer bancar o suna de bani pentru a merge in India. Daca plec de la actualul loc ... (vezi toată discuția)
Se poate lua somaj daca lucrez cu contract de munca 1 luna de zile Pathfinder_x6s Pathfinder_x6s Buna-Ziua! As dori sa eu o informatie :recent am fost disponibilizat la firma unde lucram ,am intrat in somaj,dar cu data cand am intrat in somaj, si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Refuz la casierie de incasare rate dupa divort alexandruB88 alexandruB88 Inaintea divortului cu aproximativ 10ani, a fost achizitionat prin intermediul primariei un imobil prin rate. Acum dupa divort, dupa schimbarea numelui, cu ... (vezi toată discuția)