avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

Buna ziua. Iesirea din indiviziune se poate face si la notar, sau numai in instanta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:50, 24 Ianuarie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Și la notar.
Multumesc mult.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti sa faceti partaj la notar doar daca va intelegeti, altfel, in instanta.

gi-jane2 a scris:

puteti sa faceti partaj la notar doar daca va intelegeti, altfel, in instanta.

Daca ne intelegeam... Dar il pot "convinge" cu plata cheltuielilor de judecata. Am vazut ceva prin unele discutii de aici. Si ii dau de ales. Multumesc mult.
ar fi un argument bun :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune lotuss lotuss Va rog sa-mi spuneti: daca avind 50%dintr-o garsoniera,.prin mostenire, pot cere iesire din indiviziune prin alegerea de catre partea pirita ori sa primeasca ... (vezi toată discuția)
Obligatie vanzare cota apartament marshanna marshanna Buna ziua, Daca detin o cota dintr-un apartament, mai precis 3/8, iar restul este detinut de o persoana care nu e ruda cu mine, exista vreo procedura legala ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de iesirea din indiviziune adria_bd adria_bd Buna ziua, Am cateva intrebari legate de iesirea din indiviziune: 1. daca toate cele 3 persoane care fac iesirea din indiviziune se pun de acord privind ... (vezi toată discuția)