avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termenul de apel de 10 zile, curge de la data ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termenul de apel de 10 zile, curge de la data comunicarii prin ...

Termenul de apel de 10 zile, curge de la data comunicarii prin plic, sau de la data consultarii dosarului electronic,in care s a publicat hotararea. Trebuie semnat electronic , vreo dovada de primire,pt a putea curge termenu? este vreun cadru legal precizator, cu aceste situatii de comunicare electronica? Mi e frica sa nu ies din termen
Cel mai recent răspuns: romanul11 , utilizator 11:44, 23 Ianuarie 2021
Termenul de zece zile calendaristice, începe cu ziua când vi s-a comunicat hotărârea prin plic. Dacă nu sunteți acasă, din ziua când curierul vă pune plicul în cutia poștală.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
Dapix, utilizator
Multumesc. Stiam acest enunt, dar exista si comunicarea electronica, aici nu mi este clar, daca este vreo lege,sau completare. Posibil sa existe o reglementare ICCJ, cu privire la comunicarea electronica, a unei hotarari a tribunalului, supuse apelului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel Ilenia01 Ilenia01 Buna seara.. Am trminat procesul de custodie.cu drept de apel de 30 de zile. Senti ta a fost pronuntata pe data de 2 decembrie. Cele 30 de zile,sunt zile ... (vezi toată discuția)
Dupa 1 an si 4 luni am primit o copie a hotararii civile( 29.04.2022) ... Aura Daniela Aura Daniela Dupa 1 an si 4 luni am primit o copie a Hotararii civile( 29.04.2022) prin intermediul grefei instantei.Adica am primit plic in cutia postala la data de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează termenul de apel? CalinuMihai CalinuMihai \" ...cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul X. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi,........ \" ... (vezi toată discuția)