avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dupa 1 an si 4 luni am primit o copie a Hotararii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dupa 1 an si 4 luni am primit o copie a Hotararii civile( 29.04.2022) ...

Dupa 1 an si 4 luni am primit o copie a Hotararii civile( 29.04.2022) prin intermediul grefei instantei.Adica am primit plic in cutia postala la data de 31.08.2023.Intrand pe portalul judecatoriei am observat ca data ultimei modificari in dosar s a facut la data de 24.08.2023..De la ce data se calculeaza cele 30 de zile pentru Apel?, De la data modificarii sau de cand am primit plicul in cutia postala?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Aura Daniela , utilizator 08:45, 2 Octombrie 2023
Termenul de apel curge de la data comunicării prin posta la domiciliul dvs..
Multumesc pentru raspuns
.As mai avea o intrebare:
Daca partea adversa nu face apel in 30 de zile( motivand ca nu a primit plicul de la instanta intrucat acestea nu sosec cu confirmare de primire, poate face mai tarziu apel si sa fie luat in considerare?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel Ilenia01 Ilenia01 Buna seara.. Am trminat procesul de custodie.cu drept de apel de 30 de zile. Senti ta a fost pronuntata pe data de 2 decembrie. Cele 30 de zile,sunt zile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o întrebare care îmi răscolește luna decembrie!: ... silvia159 silvia159 Buna ziua! Am o întrebare care îmi răscolește luna Decembrie!: 1. S-a solutionat în instanță un proces de partaj judiciar, Civil, sectie comună ... (vezi toată discuția)
Ce se intelege prin... carmen14 carmen14 Ce se intelege prin:\" punerea la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei.\" Trebuia sa primim vreo informare? Multumesc! (vezi toată discuția)