avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate corecta eroarea materiala dintr-un titlu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate corecta eroarea materiala dintr-un titlu de proprietate?

va rog sa ma mai ajutati odata,socrul meu are un teren care in tiltul de proprietate este ptin la Lotul 97 parcel 36,iar la primarie in schite este prins la Lotul 96 parcela 36...ce pot sa fac pentru a se face corectura?...as putea ataca primaria in istanta pentru a ni se modifica doar partial titlul,strict pentru aceasta problema,deoarece restul proprietatilor este scris corect?!va multumesc....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:38, 2 Ianuarie 2010
Da, este o eroare materiala iar pentru corectarea ei trebuie sa dati in judecata primaria si/sau prefectura solicitand indreptarea erorii materiale din titlu!B-)
~ Conținut șters la cerere ~
Rectificarea se poate face si printr-o simpla solicitare adresata emitentului, iar in caz de refuz se poate adresa instantei de judecata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot modifica un titlu de proprietate gresit? Magbd Magbd Pe titlul de proprietate numele mamei decedate este scris gresit (este gresita o litera), dar certificatul de deces este corect. Unde ma pot duce ca sa scot un ... (vezi toată discuția)
Rectificarea titlului de proprietate Marciuc Liliana Marciuc Liliana Buna ziua. Titlul de Proprietate a fost emis cu erori de nume ale proprietarilor . Cum trebuie procedat pentru rectificarea Titlului de Proprietate ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala ContSters78406 ContSters78406 Am un act de donatie din anul 1995. Acum ma interesa sa fac succeiunea pentru acest teren si am mers la un notar care mi-a spus sa iau o adeverinta cu privire ... (vezi toată discuția)