avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate solicita in instanta rectificarea titlului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate solicita in instanta rectificarea titlului de proprietate in acest caz?

Buna ziua. stie cineva care este procedura de modificare a unui titlu de proprietate, in sensul corectarii numarului de parcela? Stiu ca eliberarea unor noi titluri este blocata momentan si auzisem ca rectificarea se poate face doar prin instanta. Este corect?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 09:33, 7 Iulie 2014
Buna ziua,
Va puteti adresa prefecturii solicitand acea rectificare daca este eroare materiala (gresala de redactare)
Daca este vorba de altfel de eroare atunci va veti adresa instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate corecta eroarea materiala dintr-un titlu de proprietate? luminita urtila luminita urtila va rog sa ma mai ajutati odata,socrul meu are un teren care in tiltul de proprietate este ptin la Lotul 97 parcel 36,iar la primarie in schite este prins la ... (vezi toată discuția)
Cum se rectifica greseala din titlu de proprietate? ALINNA ALINNA Bunica mea ca mostenitoare a mamei sale detine un titlu de propritate si contractul de vanzare cumparare incheiat de catre mama sa si barbatul care a stat in ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate teren agricol serban_ana67 serban_ana67 cum pot modifica un tiltu de proprietate teren agricol redactat gresit de OCPI? in titlu scrie Tarla 30 in loc de 50,iar la cadastru nu ia in seama adeverinta ... (vezi toată discuția)