avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Bonificatie impozit micro trim. IV 2020
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Bonificatie impozit micro trim. IV 2020

Buna ziua,
Se mai aplica si pentru trim. IV 2020 bonificatia de 10% pentru plata in termen a impozitului pe microintreprinderi? Ultima versiune a D100 apare si cu bonificatia de 10% . Eu stiu ca e in vigoare OUG 33/2020 unde se specifica doar pentru trim. II, si III 2020 si nu am gasit ca ar mai fi aparut vreo modificare la OUG 33. Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
ndeea, utilizator
Cel mai recent răspuns: ndeea , utilizator 20:49, 23 Ianuarie 2021
Desi este trecuta in D100, bonificatia nu se mai aplica pentru T4.2020.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonificatie stare de urgenta- plata impozit microintrepinderi Coman2010 Coman2010 Conform oug 33/2020 se va acorda o bonificatie de 10% la plata impozitului pe venitul microintreprinderilor. Cum vom aplica aceasta bonificatie? (vezi toată discuția)
Declaratia 101 Bibike Bibike Buna ziua, Stie cineva care este termenul de depunere a declaratiei 101 in situatia in care impozitul anual este mai mic decat cel declarat in D100? Stiam ... (vezi toată discuția)
In cazul microintreprinderilor, cum se aplica bonificatia? mapadurarius mapadurarius Dragi colegi, In cazul microintreprinderilor, cum se aplica bonificatia? Care este baza de calcul a bonificatiei pentru o firma care are si sponsorizare si ... (vezi toată discuția)