Buna ziua. Am o intrebare. Exista posibilitatea ca cineva sa fie adoptat fara acte (anii 50-60) dar totusi sa poarte numele celor ce l-au adoptat in buletin? Multumesc mult!
Nu stiu ce sa zic. Numele il poarta in buletin dar nu stiu ce este in certificatul de nastere sau certificatul de casatorie. Plus ca aceasta persoana s-a exprimat ca nu a avut niciodata certificat de adoptie.
Este o intreaga nebuloasa. Adica persoana respectiva nu vrea sa se prezinte la notar dar vrea sa mearga la avocat ( ceea ce nu este posibil daca prima data nu se merge la notar). Multumesc
nu exista certificat de adoptie, ci o hotarare judecatoreasca.
inteleg ca aveti de dezbatut o succesiune. citati-l sa vina la notar, daca nu vine, notarul va da i incheiere cu care va duceti in instanta, iar in instanta va trebui sa dovedeasca calitatea de fiu, respectiv de succesibil.
Da, ideea e ca este vorba sora mamei mele (mama fiind fiica naturala) si nu vrea sa vina la notar acum cand am programat si se face citatie iar notarul spune ca daca ea nu se prezinta la notar intr-un an si nici la ultima citatie, va fi desmostenita (asta daca chiar e sora mamei). Daca este sora mamei cu acte in regula dar se prezinta la citatii, ce se mai poate intampla in afara de desmostenire? Multumesc mult.
Mostenire
fulgisordenea
buna seara,
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: trei frati si un nepot infiat decedat cu multi ani in urma. nepotul decedat are o sora. ce drepturi ... (vezi toată discuția)