avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Suntem 3 mostenitori la o casa cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Suntem 3 mostenitori la o casa cu succesiunea facuta. ...

Buna seara! Suntem 3 mostenitori la o casa cu succesiunea facuta. Pierdem multi clienti pt ca una din persoane nu vrea sa vanda. Pot in vreun fel sa imi cer partea, o anumita suma?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:00, 23 Ianuarie 2021
Buna seara!
Dvs aveti o cota parte din succesiune, care poate fi supusa vanzarii,
Sau solicitati iesirea din indiviziune (este de durata timp si bani), dupa care puteti dispune de bun ca un intreg

pt ca una din persoane nu vrea sa vanda.

asta nu ar fi o problema. Problema e ca nu vrea nici sa va cumpere partile.
Daca nu vrea nici cum si cumparatorii nu sunt dispusi sa cupere fractii dintr-un imobil, Va trebui sa va adresati instantei pt a cere iesirea din indiviziune, cereti sa i se atribuie casa persoanei si sa va dea sulte sau daca nu vrea sau nu poate, sa se vanda si sa impartiti cf cotelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot lua bani pe partea mea mostenita 3/8 dintr-un apartament catalinion84 catalinion84 Buna ziua In urma mosternirii detin 3/8 dintr-un apartament. As vrea banii pe partea mea ca sa imi pot cumpara un apartament singur. Copropritarul care are ... (vezi toată discuția)
Dreptul unui coproprietar cipriang4s cipriang4s Buna ziua ,sunt coproprietar impreuna cu mama,sora si fratele asupra unui apartament,sora este plecata,fratele sta in apart,desi are casa de locuit la tara,eu ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! va rog sa ma ajutați cu niste raspunsuri….tatal ... Amena33 Amena33 Buna dimineata! Este Urgeent/Va rog sa ma ajutați cu niste raspunsuri….tatal meu a decedat, În urma decesului am mostenit o casa+teren(1300m2) fiind 3 ... (vezi toată discuția)