avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avans apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avans apartament

Daca mai dau un avans pt apartament dupa ce am facut antecontractul, este ok?? Asta mi a cerut dezvoltatorul . Deja locuiesc in ap. Si daca antecontractul expira si nu l mai prelungim ce efecte are?? Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:57, 24 Ianuarie 2021
Nu inteleg.
Reveniti cu detalii.
incercati sa respectati fiecare intelegere scrisa.
Pt ce sa mai avansati bani ?
Semnati contract de vanzare
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator
Buna seara, o alta intrebare, se poate face contract vc daca nu este facuta apartamentarea blocului?? Mi a cerut dezvoltatorul sa mai dau niste bani pana la ccontractul final, eu vreau sa i dau la notar nu asa... Nu stiu cum sa procedez, antecontractul este pana pe 30 ian. 2021. Va multumesc!!!

gi-jane2 a scris:

incercati sa respectati fiecare intelegere scrisa.
Pt ce sa mai avansati bani ?
Semnati contract de vanzare

ce prevede antecontractul ?
De ce sa ii mai dati bani acuma si nu cand e gata cu actele ca sa semnati contractul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la un antecontract pentru apartament in constructie? cioclud cioclud am incheiat un antecontract pentru apartament in constructie in 2021 cu act aditional de prelungire a termenului de vanzare cumparare in 2022 pentru anul ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie obligatia predare imobil? MariusSign MariusSign Bună ziua. Va rog sa ma ajutati daca știți. Am incheiat un antecontract pt un apartament, achitat integral, in 2018, iar in martie 2020 am semnat act ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am încheiat un antrecontract în octombrie pt un ... nixetro nixetro Buna seara. Am încheiat un antrecontract în octombrie pt un apartament nou care va fi gata în aprilie 2021(termenul dat de dezvoltator). In antecontract ... (vezi toată discuția)