avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un angajat solicita majorarea de 75 % pentru cei 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un angajat solicita majorarea de 75 % pentru cei 2 copii, conform ...

Un angajat solicita majorarea de 75 % pentru cei 2 copii, conform OUG 147/2020. Pentru unul din ei, mama este asistent maternal.
Are dreprul tatal, la aceasta majorare pentru celalalt copil ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:29, 24 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai angajații sistemului național de apărare, ordine publică și securitate națională, angajații din penitenciare și personalul din unitățile sanitare publice beneficiază de o majorare acordată suplimentar drepturilor salariale cuvenite, în cuantum de 75% din salariul de bază.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mjorarea salariului de baza cu 75% prevazuta de art ... larisavisan83 larisavisan83 Buna ziua! Mjorarea salariului de baza cu 75% prevazuta de art 4 alin 3 din OUG 147/2020 se acorda unuia dintre parinti, numai daca ambii parinti lucreaza ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. eu lucrez la privat și nu pot beneficia de zile ... Georgiana CT Georgiana CT Bună ziua. Eu lucrez la privat și nu pot beneficia de zile libere plătite. Pot solicita 75 % spor la salariu sau numai cei de la stat au dreptul? Menționez ... (vezi toată discuția)
oug 147/2020- zile libere plătite, 75% Derek88 Derek88 Referitor la Oug 147/2020, promulgata azi de către Președinte. Caz concret, eu sunt militar și nu pot beneficia de zile libere plătite, iar soția ... (vezi toată discuția)