avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,sunt implicat ca intervenient in nume ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,sunt implicat ca intervenient in nume propriu intr-un ...

Buna ziua,sunt implicat ca intervenient in nume propriu intr-un proces civil legat de o lege funciara.Procesul dureaza de cativa ani iar intre timp reclamantul a decedat.
As dori sa intreb daca eu pot continua procesul? iar daca da as dori sa stiu daca la finalul procesului in cazul in care instanta nu decide in favoarea mea voi fi nevoit sa platesc cheltuielile de judecata de pe intreaga perioada a procesului sau doar din momentul in care s-a decis continuarea? de asemenea as dori sa stiu daca voi ramane cu statutul de intervenient sau voi deveni reclamant?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ovidiuyz , utilizator 16:38, 24 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Am uitat sa mentionez ca mostenitorii nu doresc continuarea procesului,imi cer scuze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie intervenient proces asigurari cocosila cocosila Buna ziua, As dori sa va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat referitor la modul cum ar trebui sa procedez pentru rezolvarea urmatoarei probleme pe care o ... (vezi toată discuția)
Modalitate suspendare proces DanielFlorea DanielFlorea Buna ziua,sunt implicat intr-un proces pe fond funciar unde am intrat ca intervenient in nume propriu acum reclamantul va cere din cate am aflat suspendarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judecata de la mostenitorii paratului decedat ylenya ylenya Buna ziua, Dupa sentinta irevocabila care prevede si plata cheltuielilor de judecata in valoare de 1200 lei, parata a decedat. Mostenitorii din Grecia s-au ... (vezi toată discuția)