avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modalitate suspendare proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modalitate suspendare proces

Buna ziua,sunt implicat intr-un proces pe fond funciar unde am intrat ca intervenient in nume propriu acum reclamantul va cere din cate am aflat suspendarea procesului si deschiderea altuia dar nu cunosc detaliile despre noul proces.As dori sa stiu daca reclamantul poate obtine suspendarea procesului fara acordul celorlalte parti din proces.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:08, 19 Octombrie 2018
Da, reclamantul poate obtine suspendarea procesului fara acordul celorlalte parti din proces, in anumite situatii. Insa, reclamantul cere, iar instanta dispune (sau nu). Daca paratul sau intervenientul (devenit parte in proces) este de in sala, se poate opune, intemeiat. Mai mult, incheierea prin care se admite suspendarea poate fi atacata cu recurs. Si asa mai departe. Daca se va dispune suspendarea reveniti aici, ne spuneti temeiurile si dezbatem chestiunea. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de interventie ni_leta ni_leta Buna seara Am o nedumerire. - paratul , ( la fond) formuleaza cerere reconventionala, dupa care renunta la ea si o califica in cerere de interventie in ... (vezi toată discuția)
Utilitatile dupa iesirea din indiviziune Dajani Dajani Buna ziua, \"S-a finalizat\" un proces prin admiterea actiunii de iesire din indiviziune avand ca obiect, partajul judiciar - \"iesirea din indiviziune\" cu ... (vezi toată discuția)
Exceptii invocate de intervenientul in interes propriu panteraadi panteraadi Buna seara,Un proces civil desfasurat intre un reclamant si un parat .Se formuleaza de un al treilea participant in cadrul procesului, o cerere de interventie ... (vezi toată discuția)