Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns.
Dar intervenientul C.O. daca declara recurs (in speranta de a obtine folosinta comuna a utilitatilor) poate avea castig de cauza chiar daca el nu are calitate de coerede?
Practic el utilizeaza suprafata respectiva de teren, detine in propietate o locuinta pe acea suprafata de teren, dar care nu face obiectul actiuni si poate avea acces foarte usor la reteaua de utilitati (apa si canalizare), dar nu doreste acest lucru.... situatia actuala de utilizare la comun fiind foarte agreata de intervenientul C.O. !!!
O continuare a utilizarii utilitatilor "la comun", nu ar prejudicia dreptul de propietate si utilizare a terenului aflat in propietatea lui L.D., teren pe care se afla utilitatile? Practic, propietarul L.D. nu va putea "modifica" mai nimic pe propietate (utilitatile sunt asezate in mijlocul propietati), deoarece ar avea nevoie de acordul intervenientului C.O. ????
Contractul cu furnizorul utilitatilor cum va fi semnat? In momentul de fata contractul este incheiat pe numele vechiului propietar "X" de la care a cumparat L.D., iar furnizorul utilitatilor nu incheie un nou contract de funizarea a utilitatilor pe numele noului propietar L.D., decat dupa iesirea din indiviziune sau acceptarea intervenientului C.O. ca parte secundara in contract, caz in care doar L.D. poate fi tras la raspundere pentru eventualele probleme cauzate de neplata facturilor emise? Cum poate L.D. demonstra ca intervenientul C.O. nu isi achita "consumul" daca titularul contractului este L.D. dar are obligatia de a lua "in carca" o alta parte, adica pe C.O.?
Multumesc!
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...