In urma cu cativa ani (3 ani), am cumparat o motocicleta de la o societate din Brasov, dar nu am facut nici un fel de act de vanzare cumparare, convenind ambii, ca ulterior sa intocmim actele necesare vanzarii, respectiv cumpararii. Din anumite motive cele mai multe obiective, (am fost internat in spital unde am suferit o interventie chirurgicala, urmata de un program de recuperare), am neglijat sa mai iau legatura cu vanzatorul, care acum este de negasit. Nu-mi raspunde la telefon, nici la emailurile trimise pe adresa societatii. Cum pot afla daca motocicleta mai este inscrisa in circulatie si cum as putea proceda sa intru in posesia actului de vanzare cumparare. Certificatul de inmatriculare si cartea de identitate, in original sunt la mine. As putea circula cu ea pe drumurile publice in baza actelor pe care le detin? Va multumesc.
Daca nu este inscrisa in circulatie nu este indicat sa o folositi pe drumurile publice.
Puteti face actele obtinand o hotarare judecatoreasca, printr-o actiune in instanta.
Radiere masina
Valigeta
Am fost proprietara unui autoturism din 2010 pana in 2014. L-am vandut cu act de vanzare-cumparare. Taxa de prima inmatriculare am recuperat-o. Cel care a ... (vezi toată discuția)