avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ca si administrator al unui salon de cosmetica sunt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ca si administrator al unui salon de cosmetica sunt obligat sa am CIM?

Ca si administrator al unui salon de cosmetica sunt obligat sa am CIM sau pot presta servicii fara cim in cadrul srl ului meu? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Andreeabalint23 , utilizator 15:19, 25 Ianuarie 2021
Nu este obligatoriu sa aveti incheiat contract de munca cu societatea, puteti incheia un simplu contract de mandat, cu titlu gratuit (neremunerat) sau cu titlu oneros (remunerat). In situatia contractului de mandat cu titlu oneros, acesta se inregistreaza la organul fiscal, fiind vorba despre venituri impozabile.
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2021
Radu Lupascu, Practician in insolventa
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare mandat comercial in gratuit torex2 torex2 Este legal (prin acordul partilor) trecerea unui ctr de mandat comercial intre o SC in calitate de mandant si o PF in calitate de mandatar, ctr inregistrat si ... (vezi toată discuția)
Cand se plateste indemnizatie de administrator roxanaserban roxanaserban Buna ziua As dori si eu sa stiu cand este obligatoriu sa platesti indemnizatia de administrator sau daca calitatea de administrator intr-un SRL trebuie ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica desfasoara activitate cu titlu gratuit la un srl marymary marymary Buna ziua, rog parerea dvs: in situatia in care o persoana fizica doreste sa ajute un srl, fara sa aiba pretentii materiale, daca este legal acest lucru, si ... (vezi toată discuția)