avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog mult sa-mi raspundeti la intrebarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog mult sa-mi raspundeti la intrebarea urmatoare!!! Ma numesc ...

Va rog mult sa-mi raspundeti la intrebarea urmatoare!!!
Ma numesc Ispas L si sunt beneficiar,cu decizia primita, al legii 232/5.11.2020 ,in sensul ca mi s-a aprobat de catre AJPIS Buzau ,dosarul inaintat catre aceasta institutie ca fiu al unui fost detinut politic,decedat in 2013.De asemeni,Casa de Pensii Buzau mi-a trimis o instiintare in care ma informeaza ca dosarul meu,aprobat de AJPIS Buzau,a fost trimis catre aceasta institutie,odata cu decizia de acordare a indemnizatiei legale, ca fiu de detinut politic,decedat.dar ca nu poate pune in aplicare aceasta hotarare deoarece nu a primit inca de la Casa Nationala de Pensii publice softul informatic in baza caruia se va face calculul indemnizatiei. De aceea va rog sa -mi spuneti care este situatia acestui soft,daca a fost sau nu realizat,si cand estimati ca beneficiarii legii 232/5.11.2020 vor putea intra efectiv in posesia indemnizatiilor!!!Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: laurentiu ispas , utilizator 10:23, 25 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea indemnizatiei conform legii 232/5.11.2020 laurentiu ispas laurentiu ispas Ma numesc Ispas L si sunt beneficiar,cu decizia primita, al legii 232/5.11.2020 ,in sensul ca mi s-a aprobat de catre AJPIS Buzau ,dosarul inaintat catre ... (vezi toată discuția)
Oug 111/2010 antohiadriana antohiadriana Potrivit OUG mai sus amintita,eu fac parte din categoria persoanelor cu venit din activitati independente supuse impozitului,venit realizat in ultimile 12 luni ... (vezi toată discuția)
Locuiesc in spania si primesc o pensie comunitara internationala ... 20florian24 20florian24 Locuiesc in Spania si primesc o pensie comunitara internationala ! In 11 noiembrie 2024 am primit prin posta ,decizia de recalculare a acestei pensii cf. Legii ... (vezi toată discuția)