avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisia din funcția de președinte duce si la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisia din funcția de președinte duce si la pierderea calitatii de membru cex?

Dacă îmi dau demisia din funcția de președinte, raman simplu membru de comitet sau inseamna implicit si pierderea acestei calitati? Undeva in legea 196/2018 scrie ca un membru demisionar este obligat sa-si exercite atribuțiile până la alegerea unui alt membru. Se aplica aceasta regula si la presedinte sau numai la membrii de comitet? Întrucât nu putem tine AG, prin demisia mea din fc de presedinte dar rămânerea în comitet, s-ar păstra nr de 3 membri cex, funcția preluand-o vicepreședintele. (Nu avem nici vice, dar as numi pe unul din cei 2 colegi de comitet)
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2021
prettydaniola, utilizator

Alte discuții în legătură

Comitet executiv care sabotează președintele asociatiei prettydaniola prettydaniola Sunt președintele unei asociatii de proprietari si am un comitet executiv care ma saboteaza: nu ma sprijină cu nimic, nu este de acord cu nimic din ceea ce ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate fi inlocuit un membru al comitetului executiv ... Vali P. Vali P. In ce conditii poate fi inlocuit un membru al comitetului executiv care tocmai a fost ales acum 2 luni? Daca de exemplu si-ar fi dat demisia sau ar fi fost ... (vezi toată discuția)
Demisie membru de comitet din asociatia de proprietari florina mardare florina mardare unde trebuie sa merg sa ajung in instanta de judecata sa pot demisiona din comitetul asociatiei de proprietari ? imi trebuie avocat ? (vezi toată discuția)