avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Poate cineva cu procura de la proprietarul de la care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Poate cineva cu procura de la proprietarul de la care a închiriat ...

Poate cineva cu procura de la proprietarul de la care a închiriat apartamentul sa fie președintele unei scări de bloc?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:05, 25 Ianuarie 2021
In nici un caz, legea nu permite asa ceva. Presupun ca vorbiti de asociatie de proprietari, nu exista functia de presedinte de scara de bloc. Legea 196/2018 nu permite ca functiile executive din asociatie sa fie ocupate de persoane care nu sunt membri ai asociatiei.
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate angaja un presedinte al asociatiei din afara blocului? shaftroo shaftroo Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu 3 scari si 6 apartamente pe scara. Locuite sunt doar 10 apartamente in total. Restul sunt ramase cu mostenitori de negasit. ... (vezi toată discuția)
Președintele asociației trebuie sa fie proprietar in scara sau in bloc? savu202 savu202 Buna ziua, Președintele unei asociatii trebuie sa fie proprietar in bloc si scara ? Locuiesc intr-un bloc cu 2 scari A si B, avem doua asociații diferite. ... (vezi toată discuția)
Presedinte de bloc diablow777 diablow777 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire, daca ma poate ajuta cineve... Locuiesc intr-un bloc relativ nou (5 ani) care insa are mai multe probleme decat un ... (vezi toată discuția)